FORT Facility Kft. - FORT SURFIN - Beltéri felülettisztító rendszer

FORT Facility Kft. - Felülettisztítás állvány, alpin technika és vegyszer nélkül

hu en
Technológiák
FORT SURFIN - Beltéri felülettisztító rendszer FORT SURFIN - Beltéri felülettisztító rendszer
Felülettisztítás állvány, alpin technika és vegyszer nélkül

A FORT SURFIN felülettisztítási rendszer praktikus megoldást kínál ablakok és egyéb sima felületek tisztítására olyan helyeken is, ahol másképp nehezen megközelíthető lenne, például irodákban, ahol az asztalok, számítógépek az ablakok előtt helyezkednek el.

Ezzel a tisztítási rendszerrel gyorsan és szinte észrevétlenül, munkáját nem zavarva tisztítható az ön munkahelyének ablakai, mennyezete.

FORT SURFIN

FORT SURFIN

A FORT SURFIN felülettisztítási rendszer egy szivattyú és porlasztó rendszert alkalmaz, mely ásványi anyagoktól és fémektől mentesített vizet (ozmózis vizet) juttat a felületre, így többé nem kell tisztítószereket alkalmaznunk.

A speciális mikroszálas mopokkal ez tökéletes csíkmentes ragyogást eredményez. Továbbá az ablakkeretek, ablakpárkányok és szőnyegek nem lesznek többé nedvesek a porlasztásos technikának köszönhetően.

A rendszer két részből tevődik össze: egy ergonómikus, könnyű szénszálas csőből, mely a porlasztó rendszert és a mikroszálas mopot tartalmazza (kb. 1 kg), és egy övből, mely tartalmazza az összes szükséges kiegészítőt a gondtalan tisztítás elérése érdekében (kb. 1,5 kg).

A tisztítás menete

A karboncső végén található nyomógomb megnyomásával vizet porlasztunk az ablakra, majd a moppal áttöröljük a felületet. Az övön található tárolóedény 0,5 liter vizet tartalmaz, mely kb.20 m2 felület tisztítására elegendõ mennyiség. A mikroszálas mopok tépőzárasak és 90 fokon moshatók. A speciális akkumulátor segítségével 30 órát dolgozhatunk újratöltés nélkül. Óránként 50m2 felület tisztítható ezen technológiával.

Ez teszi a FORT SURFIN-t környezetbarát és ergonómikus tisztító berendezéssé.

Irodaház, ipari területek épületelemeinek tisztítása, lépcsőház tisztítás-takarítás, hajótisztítás, álmennyezet tisztítás és bármely nehezen elérhető beltéri terület tisztítására, takarítására kiválóan alkalmas.

A mai technológiákat ismerve elmondható, hogy az ozmózis víz, a karbonszálas csõ és a mop együttes használatával a felülettisztítás a FORT SURFIN technológiával a legoptimálisabb megoldást nyújtja.

Egyedi felülettisztási rendszereinket, berendezéseinket az ön igényeihez igazodva szolgáltatjuk és szereljük.

 

 

Copyright FORT Facility Kft. © 1991 - 2016. Minden jog fenntartva.