FORT Facility Kft. - FORT SURFIN - Beltéri felülettisztító rendszer

FORT Facility Kft. - FORT SURFIN - Beltéri felülettisztító rendszer: felülettisztítás állvány, alpin technika és vegyszer nélkül.

hu en
Technológiák
FORT SURFIN - Beltéri felülettisztító rendszer FORT SURFIN - Beltéri felülettisztító rendszer
Felülettisztítás állvány, alpin technika és vegyszer nélkül

A FORT SURFIN felülettisztítási rendszer praktikus megoldást kínál ablakok és egyéb sima felületek tisztítására.


 

FORT SURFIN
FORT SURFIN

FORT SURFIN

A FORT SURFIN felülettisztítási rendszer egy szivattyú és porlasztó rendszert alkalmaz, mely ásványi anyagoktól és fémektől mentesített vizet (ozmózis vizet) juttat a felületre, így többé nem kell tisztítószereket alkalmaznunk.

A speciális mikroszálas mopokkal ez tökéletes csíkmentes ragyogást eredményez. Továbbá az ablakkeretek, ablakpárkányok és szőnyegek nem lesznek többé nedvesek a porlasztásos technikának köszönhetően.

A rendszer két részből tevődik össze: egy ergonómikus, könnyű szénszálas csőből, mely a porlasztó rendszert és a mikroszálas mopot tartalmazza (kb. 1 kg), és egy övből, mely tartalmazza az összes szükséges kiegészítőt a gondtalan tisztítás elérése érdekében (kb. 1,5 kg).


 

A tisztítás menete

A tisztítás menete

A karboncső végén található nyomógomb megnyomásával vizet porlasztunk az ablakra, majd a moppal áttöröljük a felületet. Az övön található tárolóedény 0,5 liter vizet tartalmaz, mely kb.20 m2 felület tisztítására elegendõ mennyiség. A mikroszálas mopok tépőzárasak és 90 fokon moshatók. A speciális akkumulátor segítségével 30 órát dolgozhatunk újratöltés nélkül. Óránként 50m2 felület tisztítható ezen technológiával.

Ez teszi a FORT SURFIN-t környezetbarát és ergonómikus tisztító berendezéssé.

Irodaház, ipari területek épületelemeinek tisztítása, lépcsőház tisztítás-takarítás, hajótisztítás, álmennyezet tisztítás és bármely nehezen elérhető beltéri terület tisztítására, takarítására kiválóan alkalmas.

A mai technológiákat ismerve elmondható, hogy az ozmózis víz, a karbonszálas csõ és a mop együttes használatával a felülettisztítás a FORT SURFIN technológiával a legoptimálisabb megoldást nyújtja.

Egyedi felülettisztási rendszereinket, berendezéseinket az ön igényeihez igazodva szolgáltatjuk és szereljük.

 

Tisztítás, takarítás

 

Pályázatok
Copyright FORT Facility Kft. © 1991 - 2016. Minden jog fenntartva.