Professzionális takarítás

Külső homlokzatok tisztítása ozmózisos technológiával

A külső homlokzatok tisztítása különleges figyelmet igényel, hiszen az épületek gyakran bonyolult díszítőelemekkel és finom felületi struktúrákkal rendelkeznek. Az ozmózisos tisztítási technológia egy innovatív megoldás, amely lehetővé teszi a homlokzatok alapos és kíméletes tisztítását anélkül, hogy károsítaná a felületet vagy az épület esztétikai értékét.

Az ozmózisos tisztítás előnyei:

  • Környezetbarát: Az ozmózisos tisztítás során használt víz nem tartalmaz vegyszereket, ásványi anyagokat, így nem terheli a környezetet.
  • Hatékony: A technológia helyes használatával nagy, egybefüggő felületeket lehet gyorsan megtisztítani és képes eltávolítani a környezeti szennyeződéseket is, mint például az algát, mohát, madárürüléket és a poros lerakódásokat.
  • Gyengéd: Az ozmózisos tisztítás nem roncsolja a lemez, kerámia, de még az üveg felületét sem, így megőrzi az épület eredeti állapotát.
  • Biztonságos: 90%-ban földről történik a kivitelezés, ezzel csökkentve a veszélyforrásokat.

A tisztítási folyamat lépései:

  1. Előkészítés: A homlokzat felületét először megvizsgáljuk, hogy meghatározzuk a szennyeződés típusát és mértékét.
  2. Tisztítás: Az ozmózisos víz alacsony nyomáson történő felhordása a homlokzatra, amely feloldja a szennyeződéseket.
  3. Öblítés: A felületet tiszta vízzel történő öblítése, hogy eltávolítsák a feloldott szennyeződéseket.
  4. Védelem: Gyakori ismétlődéssel elkerülhető a nagymennyiségű por letapadása, mivel a statikus feltöltés hiánya teszi lehetővé a porszemcse lerakódását.
  5. Az ozmózisos technológia alkalmazása a külső homlokzatok tisztításánál nemcsak, hogy megőrzi az épületek szépségét, de hosszú távon is védelmet nyújt a környezeti ártalmakkal szemben.

Meggyőztük technológiánk hatékonyságáról? További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot vagy kérjen tőlünk árajánlatot.

 

Kérje ajánlatunkat!

Vissza