Az álmennyezet tisztítás előnyeiről

Az álmennyezet tisztítás előnyeiről

A higiénikus munkakörnyezet fenntartásához nemcsak a bútorok, a munkaeszközök és a padló tisztítása tartozik hozzá, de a mennyezet tisztán tartása is. Ezen cikkünkben az álmennyezet költséghatékony és környezetkímélő tisztításának módjáról írunk.

Ha az álmennyezeten fekete kirakódást vesz észre, vagy arra lesz figyelmes, hogy környezetében a légbefúvók megsárgultak, szennyezetté váltak, az annak a jele, hogy legfőbb ideje az álmennyezet alapos tisztításának.

 

Álmennyezet tisztítása FORT CPI technológiával

Kipróbált és hatékony FORT CPI technológiánkkal az álmennyezetnek nemcsak tisztítását, de teljes felújítását végezzük el anélkül, hogy annak bármely részét cserélni kellene. Így az álmennyezet anélkül lehet tiszta az irodában, folyosón, mosdóban vagy bárhol, hogy a régi paneleket ki kellene dobni, szeméttel terhelve a környezetünket. Ráadásul az álmennyezeti elemek cseréjekor felvetődik az elszíneződött látszóbordák problémája is.
A meglévő álmennyezeti lapok tisztítása nemcsak azért költség-, és energiahatékony, mert a cseréjüknél olcsóbb, hanem azért is, mert a FORT CPI eljáráshoz nem szükséges a helyiség kiürítése vagy után takarítása, a tisztító és a bevonatoló anyag gyorsan szárad, és a tisztítási munkát éjszaka is végezhetjük, így nincs kieső üzleti idő. Egy hétvége alatt körülbelül 500-800 m²-nyi álmennyezet újítható fel – a körülményektől függően.

 

Az álmennyezet bevonatolás előnyei

Ha már szóba került a bevonatoló anyag, fontos megjegyezni, hogy ez a védőfelület nem változtatja meg az álmennyezeti lapok technikai paramétereit: a helyiség megszokott akusztikai jellemzői megmaradnak, ahogyan az álmennyezet tűzveszélyességi fokozata is. Egy fizikai tulajdonság azonban mégis változik, mivel a frissen tisztított és bevonatolt elemek fényvisszaverő képessége megnő, ezáltal a helyiség világosabb lesz.
Ráadásul, ha szeretné megújítani munkakörnyezetét, és álmennyezetének a megszokott fehér helyett valamilyen új színt képzelne el, az is megoldható, ugyanis az elemekre felvitt védőbevonat színezhető is!

Érdemes megfontolni az álmennyezet tisztíttatását akkor is, ha nem feltűnően szennyezett, ugyanis a fokozatos elszíneződést észre sem vesszük, csak ha újból ragyogóan tiszta a felület. Hogy meggyőződjön arról, milyen hatalmas különbséget jelent a frissen tisztított álmennyezet, tekintse meg galériánkat, azon belül idekapcsolódóan az „Álmennyezet tisztítás, bevonatolás, felújítás” szekciót!

Ha cikkünk Önt is meggyőzte, kérjen tőlünk árajánlatot!

Kérje ajánlatunkat!

Vissza