Aktuális

Professzionális takarítás
4+1 hatékony technológia, a makacs szennyeződések ellen

Önnek mi jut eszébe a makacs szennyeződések eltávolításáról? Macerás, sok időt vesz igénybe, esetleg sokszor lehetetlen feladat? Az épületek, eszközök, kültéri és beltéri elemek tisztántartása nem csupán esztétikai, hanem egészségügyi és környezetvédelmi szempontból is kiemelkedően fontos. Nekünk, a Fort Facility Kft.-nél minden felület tisztítására megvan a bevált módszerünk, mutatjuk melyek ezek!

professzionális takarítás
Megoldások a kültéri tavaszi nagytakarításra

Beköszöntött a tavasz, ezzel párhuzamosan a kültéri tisztítási munkák ideje is eljött. Mi, a Fort Facility Kft.-nél, olyan technológiákkal dolgozunk, amelyek a tisztított felületet kímélve számolnak le a szennyeződésekkel. Milyen eljárásokat alkalmazunk kültéri nagytakarítás esetén? Cikkünkből megtudhatja!
Számunkra az egyik fő szempont a tisztítás során, a környezet védelme mellett, hogy a felület sértetlen maradjon. A munkálatok megkezdése előtt az adott felület tulajdonságai alapján választjuk ki, mely eljárások a legkézenfekvőbbek a kívánt eredmény eléréséhez.

professzionális takarítás
Logisztikai központok portalanítása – avagy miért elengedhetetlen a mindennapi munka során a portalanítás?

A logisztikai központok feladata összetett, hiszen a beérkezéstől a kiszállításig minden folyamatot összefogóan kell irányítani, ez magába foglalja az áruk fogadását, raktározását, komissiózását, csomagolását és szállítását is.
A szolgáltatók központjukban a lehető legszélesebb kínálatot igyekeznek nyújtani, ami messze meghaladja a tárolási alapfeladatokat. Ilyen lehet a szállítmányozás vagy a webáruházak teljes körű logisztikai kiszolgálása.

professzionális takarítás
Takarítás télen – Mi történik a hidegben a baktériumokkal?

Sokak számára nem ismeretlen az a tény, hogy télen, a hideg időjárás miatt egyes mikroorganizmusok anyagcseréje és szaporodása lelassul, ezzel gátolva a sejtosztódást.
Mi történik a baktériumokkal télen?

professzionális takarítás
Sportlétesítmények tisztántartása – avagy miért fontos a gyakran látogatott helyszínek takarítása

A Sportlétesítmények tisztántartása az év minden szakaszában fontos, hiszen ezek közösségi térként és kikapcsolódási helyszínként szinte mindennap látogatott létesítmények, így elengedhetetlen ezek teljeskörű és szakszerű takarítása. Legyen szó sportcsarnokról, uszodáról, fitness teremről vagy épp wellness központról, nálunk a Fort Facility Kft.-nél minden felület tisztítására akad megfelelő módszer!

Professzionális takarítás
A légszennyezettség veszélyei munkahelyi környezetben

A munkahelyi környezetekben tapasztalható légszennyezettség ma már egy kiemelt probléma, amely számos egészségügyi kockázatot hordoz magában. A légszennyezettség mértékét gyakran a szálló por koncentrációjával mérik, ahol a PM 10 mikron a határérték.

FORT FIRE RESTORE

Tűzkár és korommentesítés, épületszárítás, szagsemlegesítés szakszerűen - a FORT FIRE RESTORE a legkorszerűbb technológia!

Az Alcantarai Szent Péter-templom tisztítása

A Budapest belvárosában található Alcantarai Szent Péter-templom – amelyet gyakran csak belvárosi ferences templomként emlegetnek – a főváros egyik legtöbbet látogatott temploma. Mivel forgalmas út mellett helyezkedik el, a belső terébe rengeteg por jut, amely a látogatók egészségére káros. Húsvétkor a hívek egy közös takarítást szerveztek, amelyben a Fort Facility Kft. is segítségükre volt. Olvassa el cikkünket, hogy megtudja, hogyan!

Zárt rendszerű homokszórás - FORT BLAST
Milyen cégeknek ajánlott professzionális ipari tisztítást igénybe venni?

A napi takarítási feladatoknak nem része az ipari berendezések, gyártósorok, nyomdagépek, egyéb ipari területek és felületek speciális tisztítása, ezért érdemes az ilyen munkákra specializált tisztítócéget megbízni. Lássunk néhány példát, milyen cégeknek érdemes beruházni ilyen szolgáltatásra!

További cikkeink