Aktuális

Professzionális takarítás
A légszennyezettség veszélyei munkahelyi környezetben

A munkahelyi környezetekben tapasztalható légszennyezettség ma már egy kiemelt probléma, amely számos egészségügyi kockázatot hordoz magában. A légszennyezettség mértékét gyakran a szálló por koncentrációjával mérik, ahol a PM 10 mikron a határérték.

FORT FIRE RESTORE

Tűzkár és korommentesítés, épületszárítás, szagsemlegesítés szakszerűen - a FORT FIRE RESTORE a legkorszerűbb technológia!

Az Alcantarai Szent Péter-templom tisztítása

A Budapest belvárosában található Alcantarai Szent Péter-templom – amelyet gyakran csak belvárosi ferences templomként emlegetnek – a főváros egyik legtöbbet látogatott temploma. Mivel forgalmas út mellett helyezkedik el, a belső terébe rengeteg por jut, amely a látogatók egészségére káros. Húsvétkor a hívek egy közös takarítást szerveztek, amelyben a Fort Facility Kft. is segítségükre volt. Olvassa el cikkünket, hogy megtudja, hogyan!

Zárt rendszerű homokszórás - FORT BLAST
Milyen cégeknek ajánlott professzionális ipari tisztítást igénybe venni?

A napi takarítási feladatoknak nem része az ipari berendezések, gyártósorok, nyomdagépek, egyéb ipari területek és felületek speciális tisztítása, ezért érdemes az ilyen munkákra specializált tisztítócéget megbízni. Lássunk néhány példát, milyen cégeknek érdemes beruházni ilyen szolgáltatásra!

A Petőfi-díszkút tisztítása homokszórással
Megoldásaink közterületek hatékony tisztítására

A közterületek tisztán tartása kiemelten fontos feladat, mivel így biztosíthatunk a járókelők, látogatók számára tiszta, esztétikus környezetet. Mi a Fort Facility Kft.-nél kültéri és beltéri felületek széles skálájának a tisztítását vállaljuk, az adott munkához legmegfelelőbb eljárással. Lássuk, mik is ezek a tisztítási technikák!

Ozmózis vizes felülettisztítás
Az ozmózis vizes tisztítás előnyei

Mi a Fort Facility Kft.-nél fontosnak tartjuk, hogy a ránk bízott felülettisztítási munkálatokat ne csak precízen és gyorsan, de környezetünket óvva is végezzük. Jó példa erre a vegyszermentes, ozmózis vizes épületmosási technológiánk, a FORT SURFOUT. Lássuk, mi is a hatékonysága titka!

Ipari tisztításhoz használt eszközeink

Az ipari tisztítás nagyban különbözik a hagyományos takarítástól – otthonok, irodaházak takarításától –, ugyanis ilyenkor jellemzően nagyobb felületeket kell tisztítani, esetenként nagyobb magasságban is. Ezenkívül az érzékeny berendezések tisztítását fokozott óvatossággal kell végezni, ráadásul kellő tempóban, hogy a takarítás miatti leállás időtartama a szükségesnél ne legyen hosszabb. Ehhez speciális tisztítóeszközök szükségesek, amelyek lehetővé teszik az alapos és gyors munkavégzést. Lássuk, mik is ezek!

Elkezdődött a kinti tisztítási munkálatok szezonja!

A jó idő beköszöntével elérkezett a kinti tisztítási munkák szezonja is! Cikkünkből megtudhatja, milyen kültéri tisztítási szolgálatokat kínál a Fort Facility Kft.

Miért fontos a raktárak tisztán tartása?

A raktárak tisztítása különösen fontos, nemcsak abból a szempontból, hogy fenntartsuk a tisztaságot és a rendezettséget, de egy ilyen helyen a munkavégzés is hatékonyabb és nem utolsósorban biztonságosabb. Olvassa el cikkünket, hogy megtudja, milyen előnyökkel jár egy tiszta raktár, és milyen eszközökkel, eljárásokkal gondoskodunk erről!

További cikkeink