Aktuális

Az álmennyezet tisztítás előnyeiről

A higiénikus munkakörnyezet fenntartásához nemcsak a bútorok, a munkaeszközök és a padló tisztítása tartozik hozzá, de a mennyezet tisztán tartása is. Ezen cikkünkben az álmennyezet költséghatékony és környezetkímélő tisztításának módjáról írunk.

A NOHAB-GM Alapítványról

A karácsonyi időszak kiváló alkalom arra, hogy egy kicsit másokra is gondoljunk, esetleg válasszunk valamilyen jótékonysági szervezetet vagy alapítványt, amely által képviselt ügy közel áll a szívünkhöz, és támogassuk őket.
Számunkra ilyen szervezet a NOHAB-GM Alapítvány, amely a vasúttörténeti klasszikusnak számító NOHAB-GM mozdonycsaládba tartozó M61 sorozatú mozdonyok üzemképes állapotban tartását, megóvását és megőrzését tűzte ki céljául.

Ipari csarnok mennyezetének tisztítása
Tudnivalók az ipari takarításról

Mitől különleges az ipari takarítás?
Fontos különbség az ipari takarítás és az otthonunk – vagy akár irodaházak – takarítása között, hogy ebben az esetben a munkakörnyezet is egyfajta kihívást jelent, hiszen a különféle berendezések között fokozott figyelemmel kell közlekedni, tevékenykedni. Ezenkívül akár maga a szennyeződés is lehet az egészségünkre vagy a környezetre veszélyes anyag, amelyet körültekintéssel kell kezelni, szakszerűen és környezettudatosan kell megszabadulni tőle.

Kút tisztítása homokszórással
A szemcseszórásról

A szemcseszórás olyan tisztítási eljárás, amely során a koptató hatású szemcséket kompresszorral, sűrített levegő segítségével és megfelelő berendezéssel juttatjuk a tisztítandó felületre. Ez a módszer olyan nehezebben eltávolítható szennyeződésekkel is megbirkózik, amelyeket magasnyomású víz használatával nem tudnánk letakarítani.

A szárazjeges tisztítás működési elve
Szárazjeges tisztítás

A szárazjégfújás környezetbarát módon, vegyszerek és víz nélkül gondoskodik felületei tisztaságáról. További részletekért a szárazjeges tisztításról olvassa el cikkünket!