Elkezdődött a kinti tisztítási munkálatok szezonja!

Elkezdődött a kinti tisztítási munkálatok szezonja!

A jó idő beköszöntével elérkezett a kinti tisztítási munkák szezonja is! Cikkünkből megtudhatja, milyen kültéri tisztítási szolgálatokat kínál a Fort Facility Kft.

Homlokzattisztítás környezetkímélő eljárásokkal

Mi a Fort Facility-nél nagy hangsúlyt fektetünk a környezettudatosságra, ezért homlokzatok tisztításánál is lehetőség szerint környezetbarát módszereket vetünk be.
Ilyen eljárás például a FORT SURFOUT – épületmosás vegyszermentes, ozmózis vízzel, amely során az épület felületének megfelelő kefével végezzük a tisztítást, több karboncsövet egymásba csúsztatva akár 18 méteres magasságig alpintechnika nélkül. Természetesen a nehezen megközelíthető, magas homlokzatok tisztítását is vállaljuk szakképzett alpinista állományunkkal.

 

Közterület, emlékművek tisztítása hatékonyan

Nemcsak homlokzatok, de közterületek tisztítására is jól bevált módszer a FORT HIGHPRESS, azaz magas nyomású vízzel való tisztítás, szintén vegyszerek nélkül. Ez az eljárás tökéletes különféle nagyobb, egybefüggő felületek – például fa, beton, aszfalt vagy térkő – megszabadítására a szennyeződésektől.

Szárazjégszórási eljárásunk, a FORT DRYICE, pedig szilárd szén-dioxidot felhasználva gondoskodik a tisztaságról. A szárazjeges tisztítás nemcsak bonyolult felületek, elektromos berendezések akár üzemelés közbeni tisztítására szolgál, de tökéletes szennyeződés eltávolítására például szökőkutakról, szobrokról vagy egyéb műemlékekről, ugyanis a szárazjégrészecskék kíméletesebbek az érzékeny felületekhez, mint a hagyományos szemcseszóró anyagok (pl. homok vagy műanyag-granulátum) vagy akár a vegyszerek.

 

Nyitott- és zárt rendszerű szemcseszórás

Bizonyos esetekben azonban éppen a hagyományos szemcseszórás jelenti az optimális megoldást. Nagy kiterjedésű, bonyolult felületek tisztítására, új felület képzésére például tökéletes eljárás a nyitott rendszerű szemcseszórás, a FORT BLAST. Ennek a technológiának a hatékonysága az adott munkához megfelelő szemcseanyag és -méret megválasztásában rejlik, figyelembe véve a tisztítandó felület és a szennyeződés milyenségét.
Kisebb felületek szemcseszórásos tisztítására pedig a FORT TORNADO, a zárt rendszerű szemcseszórás a megfelelő választás – akár beltéren is, hiszen a zárt rendszer és a vákuumos elszívás gondoskodik a szemcseszóró anyag egyszerű összegyűjtéséről.

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot vagy kérjen tőlünk árajánlatot itt.

Kérje ajánlatunkat!

Vissza