professzionális takarítás

Megoldások a kültéri tavaszi nagytakarításra

Beköszöntött a tavasz, ezzel párhuzamosan a kültéri tisztítási munkák ideje is eljött. Mi, a Fort Facility Kft.-nél, olyan technológiákkal dolgozunk, amelyek a tisztított felületet kímélve számolnak le a szennyeződésekkel. Milyen eljárásokat alkalmazunk kültéri nagytakarítás esetén? Cikkünkből megtudhatja!
Számunkra az egyik fő szempont a tisztítás során, a környezet védelme mellett, hogy a felület sértetlen maradjon. A munkálatok megkezdése előtt az adott felület tulajdonságai alapján választjuk ki, mely eljárások a legkézenfekvőbbek a kívánt eredmény eléréséhez.
FORT SURFOUT – Ozmózis vizes épületmosás

Hogyan működik? A tisztítást 18 méter magasságig szénszálas (karbon) szövetből készített csövekkel végezzük, melyek végén egy speciális kefe található. A munka végeztével egyfajta antisztatikus bevonat képződik, aminek eredményeképp később szennyeződik újra a tisztított felület.
Milyen felületekhez ajánljuk? Legyen szó hullámlemezről, üveg vagy polikarbonát homlokzatról, mesterséges vagy természetes kövekről, árnyékolókról vagy épp lemez homlokzati elemekről, az ozmózis víz segítségével, tökéletesen tiszta, cseppmentes eredményt kapunk.

 

FORT BLAST – Nyílt rendszerű szemcseszórás

Hogyan működik? Mint nevéből is következtethető, a tisztítás során koptató erejű szemcséket használunk, melyek típusát és nagyságát a felület tulajdonságai és a lerakódott szennyeződés alapján választjuk ki.
Milyen felületekhez ajánljuk? Alkalmazási területét tekintve igen széles a lefedettsége, hiszen tégla, kő, fém vagy akár fa felületek rozsdától, festéktől és más szennyeződésektől való tisztítására is alkalmazható.

 

FORT HIGHPRESS – Magasnyomású víz adta tisztaság

Hogyan működik? A magasnyomású tisztítóberendezésinkben található szivattyúk víznyomást hoznak létre, az így kifejtett nyomás lehetővé teszi a víz gyors és erőteljes kilövellését, ennek köszönhetően a szennyeződések fizikailag leválnak a felületről, szennyeződésmentes végeredmény biztosítva.
Milyen felületekhez ajánljuk? A víz ereje számos helyen bevethető. Betontisztítás, térkő tisztítás, homlokzat vagy fa felület tisztítás, aszfalt tisztítás, műkőtisztítás, tartály tisztítás esetén is alkalmazható. Hatékonyan távolítja el a festéket, a rágógumit, a mohát és a graffitit is.

 

FORT DRYICE - Szárazjeges tisztítás, szárazjég szórás

Hogyan működik? Szárazjeges tisztítás esetén szilárd szén-dioxidot (pellettet) használunk a tisztításra. A szárazjég alacsony hőmérsékletének (-79 C) köszönhetően rideggé teszi a szennyeződést és a hősokk, valamint a mechanikai hatás eredményeként a szennyeződés „lepattan” a felületről.
Milyen felületekhez ajánljuk? A szárazjég bevethető nyomdagépek, homlokzati felületek, szobrok, szökőkutak, emlékművek tisztításakor, valamint a széndioxidból készített pellettek sajátosságának köszönhetően akár bonyolult felületek vagy elektromos berendezések esetén is hatékonyan alkalmazható.

A tavaszi kültéri nagytakarítás elengedhetetlen ebben az időszakban. Nem csak tavasszal, de az év minden szakaszában, technológiák széles tárháza áll rendelkezésünkre, így biztosíthatjuk, hogy minden felület tisztítására megvan a tökéletes megoldásunk!

Amennyiben cikkünk Önt is meggyőzte technológiáink hatékonyságáról kérje ajánlatunkat!

Vissza