Miért fontos a raktárak tisztán tartása?

Miért fontos a raktárak tisztán tartása?

A raktárak tisztítása különösen fontos, nemcsak abból a szempontból, hogy fenntartsuk a tisztaságot és a rendezettséget, de egy ilyen helyen a munkavégzés is hatékonyabb és nem utolsósorban biztonságosabb. Olvassa el cikkünket, hogy megtudja, milyen előnyökkel jár egy tiszta raktár, és milyen eszközökkel, eljárásokkal gondoskodunk erről!

A raktártisztítás előnyei

Ahogy már a bevezetőben is említettük, a rendszeres raktártisztítás elengedhetetlen a hatékony munkavégzéshez: a szállítójárműveknek, targoncáknak és a személyzetnek nem kell a különféle szennyeződéseket, szemetet kerülgetni; ráadásul egy rendezett raktárban minden egyszerűbben és gyorsabban megtalálható.
A hatékonyságnál azonban még fontosabb szempont a biztonság: a szennyeződéstől csúszós padló egy egyszerűen megszüntethető balesetforrás, a poros levegő pedig az ott dolgozók egészségére ártalmas, nem is beszélve arról, ha a raktár veszélyes anyagok tárolására szakosodott.

 

Milyen technológiákkal végezzük a raktártisztítást?

A raktártisztításhoz számos különböző eljárást alkalmazunk, az épület minden szegletéhez a legmegfelelőbbet. Ezek nagyrésze azonos az ipari takarítás során alkalmazott technológiákkal.

  • FORT FLOOR: a padló tisztítása ipari súrolóautomatákkal, a szennyeződések összegyűjtésével, nem megfeledkezve a polcok alatti területről sem
  • FORT HIGHPRESS: aszfalt, beton, homlokzati elemek stb. tisztítása magasnyomású vízzel, vegyszer nélkül
  • FORT SURFIN és SURFOUT: alacsony víznyomású, vegyszermentes tisztítási eljárás ozmózis vízzel és tisztító kefékkel, FORT SURFIN (beltéri) esetében 10, a FORT SURFOUT (kültéri) pedig 18 méteres magasságig emelő ás alpintechnika nélkül
  • FORT ALPIN: nehezen megközelíthető, magas helyek tisztítása szakképzett ipari alpinista állománnyal
  • FORT TOOLS: önjáró hidraulikus és alumínium szerelőállványok szintén a magas helyek alapos tisztításához
  • FORT DRYICE: szárazjeges tisztítás, szárazjégszórás bonyolult felületek, elektromos áramkörök és berendezések tisztítására
  • FORT TORNADO: szemcseszórás zárt rendszerben
  • FORT BLAST: szemcseszórás nyílt rendszerben
  • FORT CHEMIX: szennyeződések eltávolítása a megfelelő vegyszerrel

Fenti listánkból látható, hogy a raktártisztítás minden aspektusára megvan a megfelelő, jól kipróbált eljárásunk. Ezekkel mi hatékonyan és gyorsan végezzük a raktárak tisztítását, törekedve a takarítással járó munkaóra-kiesés minimalizálására. További részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot vagy kérjen tőlünk árajánlatot itt.

Kérje ajánlatunkat!

Vissza