Zárt rendszerű homokszórás - FORT BLAST

Milyen cégeknek ajánlott professzionális ipari tisztítást igénybe venni?

A napi takarítási feladatoknak nem része az ipari berendezések, gyártósorok, nyomdagépek, egyéb ipari területek és felületek speciális tisztítása, ezért érdemes az ilyen munkákra specializált tisztítócéget megbízni. Lássunk néhány példát, milyen cégeknek érdemes beruházni ilyen szolgáltatásra!

Tartálytisztítás

A legkülönfélébb termékek gyártási folyamatainak a szerves részei a különféle tartályok, az élelmiszeripartól kezdve akár az olajfinomítókig. Ezeknek a tartályoknak a tisztán tartása különösen fontos a higiénia és a gyártás hatékonysága szempontjából.

Nem számít, milyenfajta szennyeződést kell eltávolítani, a Fort Facility megtalálja a módját a hatékony felülettisztításnak!
Lehetőség szerint igyekszünk vegyszermentes tisztítási technológiákat használni, mint például a FORT BLAST nyitott rendszerű- vagy FORT TORNADO zárt rendszerű szemcseszórás a fizikai koptató hatásért. FORT HIGHPRESS technológiánk a magasnyomású víz erejével távolítja el a szennyeződést, míg a FORT DRYICE a szárazjég -78,5 °C-os hőmérsékletével hűti le és teszi rideggé azt.

 

Gyártósorok, ipari robotok tisztítása

Termelőegységek esetében fontos a minél hatékonyabb és gyorsabb tisztítás annak érdekében, hogy a leállási idő minél kisebb legyen. Ennek a mi tapasztalt felülettisztító szakembereink maradéktalanul eleget tesznek!

Ráadásul a szárazjégszórással a különféle elektromos berendezések akár üzem közben is tisztíthatók, ugyanis az ehhez használt szén-dioxid nem vezeti az áramot. Nyomdai flexo hengerek, öntőformák, szerszámok karbantartási tisztításához pedig ideális, a felülethez kíméletes eljárás a lézeres tisztítás, a FORT LASER.

 

Ipari lefolyók tisztítása

Gyárak melléktermékeinek elvezetésére használt lefolyókat szintén érdemes rendszeresen tisztítani a zökkenőmentes működés érdekében, így megelőzve azt, hogy az olaj, a zsír vagy az egyéb lerakódások dugulást okozzanak.

Ilyen esetekben FORT CHEMIX eljárásunk keretében a szennyeződés eltávolítására leginkább megfelelő többkomponensű tisztítószert alkalmazzuk.

 

Az ilyen specializált feladatok mellett teljes körű tisztítási szolgáltatást nyújtunk, így vállaljuk többek között raktárak, padlófelületek, homlokzatok tisztítását is.

Ha cikkünk felkeltette érdeklődését, tekintse meg szolgáltatásaink listáját, vagy kérjen tőlünk árajánlatot: https://www.fort.hu/arajanlat

Kérje ajánlatunkat!

Vissza