professzionális takarítás

Sportlétesítmények tisztántartása – avagy miért fontos a gyakran látogatott helyszínek takarítása

A Sportlétesítmények tisztántartása az év minden szakaszában fontos, hiszen ezek közösségi térként és kikapcsolódási helyszínként szinte mindennap látogatott létesítmények, így elengedhetetlen ezek teljeskörű és szakszerű takarítása. Legyen szó sportcsarnokról, uszodáról, fitness teremről vagy épp wellness központról, nálunk a Fort Facility Kft.-nél minden felület tisztítására akad megfelelő módszer!

Télen különösen nagy figyelmet kell szentelni az edzőtermek, uszodák, wellness és egyéb központok takarításának, hisz a legtöbb ember ilyenkor a belső helyszíneket preferálja sportolás és kikapcsolódás alkalmával egyaránt.
Az alapos takarítás alapvető a sportolók és látogatók egészségének szempontjából. A wellness központok, uszodák, szaunák esetén a párás, nedves közeg mind a medencetérben, mind a wellness részlegekben ideális lehet a baktériumok szaporodásához.
Egy takarítás alkalmával helyszíntől és felülettől függően többféle technológiát bevet a csapatunk a tökéletes végeredmény elérésének érdekében, ilyenek a következők:
Ablaktisztítás, üvegfal tisztítás, épülettisztítás esetén:
• FORT Surfout – Kültéren vegyszerek nélkül, a tisztított – ozmózis - melegített víz erejét bevetve cseppmentes száradást kapva tisztítjuk a felületet.
• FORT SURFIN – Az eljárás során beltéren, porlasztott ozmózis vízzel dolgozunk, karboncsővel és vegyszerek nélkül.

Homlokzattisztítás, épületmosás, ablakmosás, sátortisztítás esetén:
• Magasnyomású mosóberendezéssel- A tisztítás 350 bárral, magasnyomású mosóberendezéssel történik.
• Ozmózis vízzel, karboncsővel–Ozmózis-melegített vízzel, 17,5 méterig állvány és alpinista nélkül végezzük az eljárást.
• Szárazjeges tisztítás, szárazjég fúvás - A technológia alkalmazása során a szárazjég (CO2) okozta hősokk után az apró szárazjég - darabkák, úgynevezett pelletek szemcseszórásként működnek. A szennyeződés lepattan a felületről, a szárazjég pedig szublimál.
• Homokszórás, szódabikarbóna szórásos tisztítás
Padló, padozat tisztítás és bevonatolás:
• Padlótisztítás: Környezetbarát szerekkel, ipari tárcsás padozattisztítóval és gyémánt pad-del egyaránt végezzük a tisztítást attól függően, hogy épp milyen felületen dolgozunk
• A padozat megfelelő bevonattal történő kezelése
• A medencék tisztítása nem csak az úszás élménye és az egészség szempontjából fontos, az algák és egyéb szennyeződések károsítják a medence felületét és berendezéseit, így nélkülözhetetlen azok állandó takarítása. A zsírtalanítás, fertőtlenítés és vízkő oldás megakadályozza, hogy a szennyeződések lerakódjanak, és roncsolják a medence szerkezetét.

Nekünk, a Fort Facility Kft.-nek minden felület tisztítására megvan a hatékony módszerünk, legyen szó bármilyen makacs szennyeződésről, hiszen MINDEN FELÜLET TISZTÍTHATÓ.

Ha cikkünk Önt is meggyőzte,  kérje ajánlatunkat!

Kérje ajánlatunkat!

Vissza