FORT SURFOUT - Épületmosás ozmózis vízzel

FORT SURFOUT - Épületmosás ozmózis vízzel

Ablak, üveg és épület homlokzati elem tisztítás vegyszermentesen - állvány, emelő, alpin technika nélkül

FORT Surfout - Épületmosó berendezéseink

A karbon csöveket egymásba csúsztatva a felület típusnak megfelelően használt kefével, 18 méter magasságig, melegített ozmózis vízzel biztosítunk talajról végezve hatékony és biztonságos felülettisztítást az összes homlokzati felületen.

Lindab, szendvicspanel, hullámlemez, kerlit, polikarbonát, üveg, előtető, természetes vagy mesterséges kő, alukol lemezből készült homlokzati elem, árnyékoló zsalúzia, árnyékoló elem tisztítását hatékonyan végezzük tisztító berendezéseinkkel.
 

Vegyszer nélkül?

Igen! Az ozmózis víz ereje.

Az ozmózis víz ásványi anyagoktól, fémektől, baktériumoktól és algáktól mentes tökéletesen tiszta víz.
Ezért ez a víz rendkívüli tisztító erővel bír minden felületen.

A magyarázat egyszerű: a tökéletesen tiszta víz magához tudja kötni a szennyeződéseket.

Ha ozmózis vizet használunk, semmi nem marad hátra száradás után a felületen. Cseppmentes száradást eredményez.

Antisztatikus bevonat képződik a tökéletesen tiszta vízzel tisztított felületen, ami azt jelenti, hogy később szennyeződik újra a tisztított felület mint a "hagyományos" vegyszeres tisztításnál.

Épületek tisztítása talajról?

Igen! A karbonszálas csőrendszer.

Speciálisan formált szénszálas (karbon) szövetből készített csövek, amelyek egymásba csúsztathatóak, egyszerű gombnyomással oldhatóak és széthúzhatóak egymástól.

A karbon csöveket egymásba csúsztatva a felület típusnak megfelelően használt kefével biztosítunk talajról végezve hatékony és biztonságos homlokzattisztító munkavégzést.

Vízszintes és függőleges kefék, ablakpárkányt tisztító kefék, oszlopok, lindab felületek, polikarbonát, egyéb burkolatok tisztítására szolgáló keféink küzdenek meg a szennyeződés leválasztásával.

Mindegyik kefe típusnál a karbon csövek mentén felcsavart munkatömlőn az ozmózis víz közvetlenül jut a kefe fejbe.

Hatékony épületmosás, minden felületen

Vízfűtés - a felületen lévő szennyeződés azonnali oldására.

Az ozmózis vizet szabályozott vezérlésű állófűtéssel 50 Celsius fokra fűtjük, így a homlokzattisztítási hatékonyság még erőteljesebb.

Hatékony teljesítményünket - a folyamatosan fejlődő-épülő gépparkunknak és szakképzett állományunknak köszönhetően - rugalmas munkavégzés, versenyképes ár és magas minőség jellemzi.

Csatolt galéria
Vissza